På denne siden finner du en oppdatert oversikt over hvilke produkter Eurovema har med i NAV hjelpemiddelsentral sine ulike rammeavtaler.
Ta kontakt om det er noe du lurer på!

Scooter KS 343

i NAV hjelpemiddelsentral sin rammeavtale Elektriske rullestoler,

nr 1 i post 5 

HMSnr 301645

KS 343 er en liten, stabil og robust scooter. Denne scooteren er perfekt for turer i nabolaget, butikken/kjøpesenteret eller en tur med buss, tog og bybane. Dette er den eneste scooteren i NAV hjelpemiddelsentral sin rammeavtale som er godkjent for å bruke på offentlige transportmidler som buss, tog og bybane!

Hydraulisk fjæringssystem gir imponerende stabilitet. Liten svingradius gjør at denne scooteren er veldig lett å manøvrere, både ute og inne.

KS 343 er den korteste og smaleste scooteren på markedet. Scooteren har god benplass for høye personer. Justerbar setedybde gjør den også egnet for juniorer. Setet kan roteres for enkel på- og avstigning. KS 343 har oppfellbare armlener og komfortabelt sete. Styret er trinnløst justerbart. Det hydrauliske fjæringssystemet gir imponerende stabilitet og komfortabel kjøring. KS-343 har frontlykter med vidvinkel, og baklykter – for sikker kjøring i mørket. Scooteren vår fungerer også bra for juniorer.

Aasto Hjelpemidler er kontaktperson for Scooter KS 343 i fylkene: Vestland og Rogaland

Flexmobil Comfort 2

i NAV hjelpemiddelsentral rammeavtalen Elektriske rullestoler, post 26

 

HMSnr 301647 Flexmobil Comfort 2 høy

HMSnr 301648 Flexmobil Comfort 2 lav

 

Flexmobil Comfort 2 øker sittekomforten med ergonomisk støtte for hele kroppen. Dette er viktig for personer som sitter mye og over lengre tid i sin elektriske rullestol.

Flexmobil Comfort 2 er en elektrisk rullestol for innendørs bruk som gir stor bevegelsesfrihet både hjemme og på jobb. Stolen har et innovativt understell med en unik løftesøyle som gir deg et seteløft på 40 cm, dvs du kan ha en setehøyde på hele 88 cm (+pute). Ved å kunne justere setehøyden i så stor grad øker man selvstendigheten, og man når flere ting rundt seg.

Flexmobil Comfort 2 har setetilt både bakover og fremover, noe som gjør det enklere å sette seg, og man kan få veldig god hjelp til å reise seg opp ved å tilte setet fremover og heve stolen litt opp.

Flexmobil Comfort 2 har lavt støynivå.

Setebredden er justerbart mellom 40-50 cm. Vi har to sitteputer; Base, som er bygget opp med flere lag skum, og Contur, som er bygget opp med en hard base og skumkuber for å gi god trykkfordeling, med høye sidevanger for å samle beina. Setedybden er trinnløs juserbar mellom 40-55 cm.

Ryggputen finnes i høy og lav utgave, med eller uten sidevanger.

Aasto Hjelpemidler er kontaktperson for Flexmobil Comfort 2 i fylkene: Vestland og Rogaland

Grillo 

Ganghjelpemiddel med omsluttende kroppsstøtte

i NAV hjelpemiddelsentral sin rammeavtale Ganghjelpemiddel, post 16  –  nr 1 

Grillo er et ganghjelpemidddel som hjelper bruker å bevege seg. Grillo er unikt når det gjelder sikkerhet og stabilitet, og har en patentert høydejustering. Det er lett for bruker å vokse med hjelpemiddelet. Grillo finnes i 4 størrelser. Grillo tilpasses brukeren helt uten verktøy.

Det finnes et bredt spekter av justeringer og støtter som gjør det lett å tilpasse Grillo til brukernes behov, for eksempel korrigering av gangfunksjon.

Brukerhøyde 75-190 cm

Rullator Volaris 

i NAV hjelpemiddelsentral sin rammeavtale Ganghjelpemidler

Nr 1 i Post 5 – Rullator til utendørs bruk, brukere med stor kroppsstørrelse og/eller høy vekt:

Volaris Patrol Wide

Stabil rullator med fire ekstra store hjul som gjør det enklere å ta seg fram utendørs på ujevnt underlag. Rullatoren kan enkelt slås sammen slik at den tar liten plass når den ikke er i bruk. Sete og håndtak kan reguleres i høyden. Finnes i 2 ulike varianter.

Nr 1 i post 13 – Rullator til barn – skyve foran seg:

Volaris Kid

Volaris Kid er en stabil rullator for barn. God plass mellom bakhjulene gjør en spesielt brukervennlig for barn med ortoser eller bred gange. Håndbremsene er enkle å bruke og gir økt sikkerhet. De myke håndtakene gir godt grep. Slepebrems er montert som standard.

Ta kontakt

om det er noe Aasto kan hjelpe deg med!

E-post: post@aasto.no

Tlf: 47462722